Går for Hummel som draktleverandør

At brun er en draktfarge ikke mange fotballlag forunt, vet de fleste. Derfor er også leverandører av brune drakter ikke noe en finner på hvert gatehjørne.

For Ørn Kristiania har det aldri vært tvil om hvilken farge som skal pryde drakten i kamp, derfor går vi for Hummel som vår draktleverandør.

 

Ny oppmann på plass

Ørn Kristiania ligger ikke på latsiden, og under klubbens innetrening fredag, ble humørsprederen og Hortensgutten Fredrik Myhre (27) presentert som ny oppmann for spillerne.

Offentliggjøringen ble tatt godt imot av en samlet spillergruppe og Myhre kunne melde at han allerede var godt i gang med arbeidet. Han vil gå inn i rollen som "trenende oppmann" og viste på treninga at han også har litt å bidra med på banen.

 

Bytter navn til Ørn Kristiania

FK Ørn Oslo må, etter pålegg fra Oslo Idrettskrets og Oslo Fotballkrets, bytte navn på klubben på bakgrunnav en allerede eksisterende Ørn-klubb i hovedstaden.

I dag eksisterer det allerede en klubb ved navn Oslo-Ørn, som spiller i 6.divisjon i Oslo og har ingen tilknytning til Ørn Horten for øvrig. Et samlet styre sendte inn søknad om opptak i Norges Idrettsforbund og Norges Fotballforbund, fordi navnet "Ørn Oslo" falt innenfor NIFs retningslinjer for navn på idrettslag.

 

Klubbens første trening

FK Ørn Oslo gjennomførte sin første trening i klubbens historie, tirsdag på Dælenenga kunstgress i Oslo

Det var en tydelig spent gjeng som bega seg ut på oppvarming, i form av joggetur rundt Sofienbergparken på Grünerløkka.

 
Neste kamp
Clean sheets