RØED NY ØRN-TRENER

Fjorårets suksesstrener Stig Strand har takket av.

Nå står en annen Ørn-kjenning klar på sidelinja.

Odd Martin Røed kommer fra en ekte Ørn-familie

med brune gener både på og utenfor banen.

.

BRUNE GENER

Ørn Kristianias nye hovedtrener Odd Martin Røed har tråkka i brune fotspor og aksla den brune trøya fra barnsben av.

Med far Hans Røed, tidligere aktiv i Ørn Hortens ledelse og onkel Harald Røed med mange år på banen er vi trygge på den nye trenerens fotballoppvekst.

Odd Martin spilte i Ørn Horten frem til juniornivå og etter et treneransvar for Ørns 93-lag på begynnelsen av 2000-tallet er han nå klar for større oppgaver.

Å lede et Ørn Kristiania til nye høyder i hovedstaden. Med seg i trenerteamet har han Aleksander Eriksen og Martin Roppestad.

 

- OFFENSIV FOTBALL

På mandagens spillermøte ble det diskutert og fokusert på hvordan Ørn Kristiania skal spille i 2014 og Røed har sine klare tanker om hvordan laget skal fremstå.

- Vi har mange gode, tekniske offensive spillere som er glad i ballen. Det vi fokuserer på er å eie ballen og styre kampene.

Røed, som skryter av årets stall ser allerede positive tendenser i laget, selv om det er lenge til sesongstart.

- Stallen så langt har imponert meg. Alle gutta er ivrige og jeg ser allerede at vi blir bedre og bedre på å holde ballen i laget på trening. 15 spillere på trening på en iskald januaroppstart i snøstorm, sier mye om innstillinga til gruppa.

Med et snitt på fire scorede mål per kamp, og såvidt over ett mål innsluppet per match i fjor, har Røed høye tanker for 2014.

- Vi har et bra forsvar som vi også skal bruke aktivt i oppbygginga av spillet. At vi har trent hele vinter er viktig, da vårt største forbedringspotensiale ligger i å stå hele kampen ut, når kreftene begynner å minke på Ekeberggresset.


Mandagens spillermøte med en engasjert spillergruppe

DET SOSIALE I FOKUS

Ørn Kristiania skal være en sosial klubb med profesjonelt tilsnitt, dette fikk også Røed gode tilbakemeldinger på i mandagens spillermøte. Spillerne var engasjerte i diskusjonen om hvordan de brune skal spille og organiseres i 2014.

-Vi er en god kameratgjeng, både sportslig og sosialt. Det skal være moro å spille i Ørn Kristiania. For å få til det, er spillergruppa enige om at det er gøyest å vinne kamper. Alle vil bidra til dette med god disiplin hvor det er lov å prøve og feile. Vi skal ha takhøyde og motivere hverandre. Jeg gleder meg til sesongen sparkes i gang!

 

EN STOR TAKK TIL STIG STRAND

Med et nytt familiemedlem nylig levert og en krevende jobb ved siden av, valgte Stig Strand å takke for seg i trenerstolen etter 2013.

Strand ledet Ørn Kristiania til et historisk opprykk og var med sine tre sesonger på banen også sterkt toneangivende.

Han var alltid involvert i toppen av både mål- assist- og stjernestatistikken.

I 2011 ble han da også lagets toppscorer, og i 2012 var han Ørn Kristianias kaptein før han tok trenerroret i 2013.

I opprykkssesongen var Strand svært viktig både på og utenfor banen. Han var en populær trener blant spillerne og det er en av de rutinerte gutta som nå takker for seg.

Selv om han foreløpig har lagt skoa på hylla i boden, er døra i Ørn Kristiania alltid åpen.

Vi håper å se han slå lissepasninger og trimme vekk pappamagen på trening i løpet av sesongen.


 
Neste kamp
Clean sheets