BITTERT TAP I SERIEÅPNINGA

Det var ingenting å si på tenninga fra start. De brune styrte store deler av kampen,

men en kontring og en dødball gjorde at dødelig effektive Bislett stakk av med tre poeng i serieåpninga

Ørn-Kristiania serieåpnet mandag 28.april borte mot Bislett FK. Etter at hovedstaden hadde ligget badet i sol hele dagen, lå alt til rette for en intens kveld på Frogner stadion. Det var et heltent brunt laget som entret banen og tok kommandoen i kampen fra start. Vi hadde mye ball, og rullet den rundt, men balltempoet var ikke høyt nok i innledningen til å skape de helt store sjansene. Kaptein Morten Skogum førte an på midten og kriget oss til et overtak sentralt i starten av kampen.

Etter hvert åpnet det seg litt mer opp og vi fikk flere god initiativ på kantene fra Jan Ryden Ormseth og Raymond Bommen, som ga et par halvsjanser på innlegg. Eskil Karlsen Egge ble flyttet ned dypt på midtbanen og sørget for at vi fikk opp balltempoet og det var nære at vi brøt igjennom aleine med keeper et par ganger. Bislett FK er et fysisk sterkt og disiplinert lag, som stod godt i forsvar.

Utover i første omgang kjempet de til seg et par dødballer på Ørn-Kristianias halvdel som skulle vise seg å bli skjebnesvangre. Først headet de i tverrliggeren på et frispark, og litt senere gikk de opp til 1-0 etter en avslutning fra kort hold på nok en dødball.

Etter scoringen fortsatt vi å spille og skapte et par farligheter. Patrick Hauge headet like over og Eskil Karlsen Egge hadde et forsøk på frispark som keeperen mesterlig reddet helt nede i hjørnet. Dette forsøket hadde fortjent en bedre skjebne, men 1-0 stod seg til pause.

Laget var enige om at vi hadde kontroll på kampen og skulle fortsette å male på i andre omgang. Bislett FK stod derimot meget godt bakover i denne omgangen og slapp et hardt kjempende Ørn-lag svært lite til.

Halvveis ut i omgang satte så Bislett inn 2-0 på en hurtig kontring med et innlegg påfølgende innlegg fra sida. I et forsøk på å øke presset og snu kampen i vår favør la vi om til 3-4-3, men vi klarte dessverre ikke å skape tilstrekkelig trykk foran målet til Bislett.

Sondre Tofteberg var nærmest i andre omgang med et skudd som gikk på utsiden av lengste stolpe. Til sluttet ebbet kampen ut med 2-0.

Til tross for tapet viste vi spillemessig god tendenser, og vi hadde kontroll på store deler av kampen, men det skortet på siste tredjedelen. Mot et fysisk sterkt lag viser vi mye bra duell spill og forsvarsmessig stod vi godt igjennom hele kampen. Bislett slapp lite til med unntak av på dødball, hvor vi har litt å jobbe med. På slutten åpner det seg litt opp, da vi gikk over til 3-4-3, naturlig nok. Vi kommer sterkere tilbake!

 

Bislett FK – Ørn Kristiania: 2-0 (1-0)

Frogner kunstgress

1 stjerne: Morten Skogum, Aleksander Eriksen, Eskil Karlsen Egge.

Ørns lag:

K. Roppestad, Vold, Eriksen, Andreassen, Bommen, Ormseth, Gleditsch, Schjerve, Henriksen, Skogum, Hauge, Prent, Karlsen Egge, Preus,

 

 
Neste kamp
Clean sheets