BRAKSEIER DA ØRN TOK 2.PLASSEN

Ørn Kristiania møtte mandag kveld Kråkstad hjemme på Ekeberg mandag kveld.

På en matte, som trolig aldri har sett bedre ut, tok Ørn kommandoen fra start.

 

Ørn trykket motstanderne dybt i banen med hurtig pasningspill. Likevel var det Kråkstad som tok ledelsen etter drøye 5min etter flere rotete situasjoner i Ørns felt.

HANSEN SENTRALJørgen Hansen var sentral i Ørns storseier

De brune lot seg imidlertid ikke stresse og fortsatte å male på annført av en strålende midtbane. Etter en rekke store sjanser, blant annet et skudd i stanga satte Jørgen Hansen endelig inn utligningen.

Samme mann sendt Ørn fortjent i ledelsen fra straffemerket etter Jobas Krybelsrud ble lagt i bakken etter en nydelig luke. Resten av omgangen ble en sjansebonanza for de brune, men 2-1 stod seg utrolig nok til pause. Andre omgang startet som den første og nå fikk laget fortjent uttelling. Ørn gikk rast opp til 6-1, ettersom målene rant inn.

BOMMEN-SUSER

Dagens prestasjon kom fra høyreback Raymond Bommen som med et susende langskudd fra skrå vinkel sendt ballen via tverleggeren og i nettet i lengste hjørne. En het kandidat til årets mål. Raymond Bommen med en kandidat til årets mål

Ørn eide ballen og dominerte store deler av kampen, og det var fullt fortjente at det stod 8-1 i målprotokollen da dommeren blåste av kampen. En stor honnør til hele laget som la ned en stor innsats. Spesielt gledelig var måten vi eide ballen på og tålmådig holdt den i laget store deler av kampen. Samtidig skapte vi store sjanser på hurtig overganger da vi vant ballen. Ørn Kristiania er nå tre poeng bak den ubseirede serienlederen Nordby.

- Trener Odd Martin Røed

 

 

ØRN KRISTIANIA - KRÅKSTAD

Ekeberg, mandag 26.04


1-1 Hansen, 2-1 Hansen, 3-1 Schjerve, 4-1 Hansen, 5-1 Ove, 6-1 Bommen, 7-1 Eriksen, 8-1 Krybelsrud

 

Stjerner:

3: Hansen

2: Ormseth, Karlsen Egge

1: Prent, Hauge, Bommen, Henriksen

 


 
Neste kamp
Clean sheets