BESTE ØRNEN I OSLO

Ørn Kristiania knuste navnebror Oslo Ørn hele 5-1 i prestisjeoppgjøret på

Fort Ekeberg mandag.

Ørn Kristiania var det klart beste laget i stekende sol på Ekeberg. Samtidig møtte de en
tent motstander, som ikke ville gjøre det lett for bruntrøyene. Med til tider godt spill langs bakken rullet Krish opp flere gode angrep, men ballen ville ikke inn mellom stengene.

SCHJERVE DANSA SAMBA
Schjerve ble tomålsscorer og gjorde en god match
Etter 25 minutter byr Schjerve opp til dans innenfor sekstenmeteren. En overivrig forsvarer ble, i overkant, klåfingret og dro etter hvert Schjerve med seg ned i bakken. Et helt korrekt straffespark, som han selv satte iskaldt i mål til Ørn-ledelse.

Etter dette slipper Oslo Ørn mer inn i kampen og utligner på hjørnespark. Krish faller i aggressivitet og press før Schjerve og Preus byr på spill av ypperste klasse. Førstnevnte spiller lysluggen nydelig frem alene med keeper. Preus runder keeper og setter ballen i kassa. En god følelse rett før pause.

ETT ØRNLAG PÅ BANEN - DET BRUNE
I annen omgang er det et helt annet brunt lag på banen. Krish tar over spillet og styrer det som skjer. Ørn øker til 3-1 på et nydelig slått frispark fra 22 meter fra Schjerve som blir tomålsscorer. Etter dette drar en god Eirik Henriksen seg fri på høyrekanten og
leverer et knallhardt skudd som keeper må gi retur på. Der er goalgetteren Preus frempå igjen og setter inn sitt fjerde for sesongen.
Driblefanten Jørgen Preus (t.h.) satte inn to nye mål og står med fire scoringer i år
Ørn styrer og nå er det duket for en annen langbeint måljeger. Sondre Tofteberg vil naturligvis også være med på festen. I vant stil løper han fra sin opppasser og er iskald alene med keeper.

NÆRE KLUBBENS FØRSTE SPORTSLIGE MÅL'

Ved stiftingen i 2010 het Krish, Ørn Oslo. Dette navnet måtte byttes ut da det allerede eksisterte et Oslo-lag med Ørn i seg. Derfor ble navnet Ørn Kristiania, og laget vedtok tidlig at klubbens første sportslige mål måtte være å bli den høyest flyvende ørnen i Oslo.

Med seieren i mandagens kamp, og en tabellplassering i topp mot Oslo Ørns bunnplass, er målet ikke langt unna.

Samtidig skal rett være rett, men Norsk Regnesentral har kommet frem til at sjansen er stor for at målet er nådd når sesongen er slutt.

TOPPLAGET VENTER
Med seier 5-1 er Ørn igjen tilbake på vinnersporet. I en annen kamp i avdelinga tapte lederlaget Nordby sin kamp. Dette gjør at det er duket for toppoppgjør førstkommende mandag. Med seier mot Nordby vil Ørn Kristiania overta tabelltoppen.

 

Flere bilder lenger ned.

Alle foto: Haddi Samba

 

Ørn Kristiania - Oslo Ørn: 5-1 (2-1)

Ekeberg, 10. juni, Tilskuere: Seks Ørn-damer

1-0 Schjerve (str), 2-1 Preus, 3-1 Schjerve, 4-1 Preus, 5-1 Tofteberg

 

Stjerner:

2: Morten Solli, Fredrik Schjerve, Ove Andreassen

1: Eirik Henriksen, Jørgen Preus, Simen Gleditsch, Morten Skogum

 

Ørns lag:

K. Roppestad, Hafnor, M. Roppestad, Bommen, Andreassen, Ormseth, Vold, Henriksen, Solli, Prent, Skogum, Gleditsch, Preus, Schjerve, Tofteberg

 

7. DIV AVD. 01 OSLO

 

 

 

Her setter Schjerve inn frisparket fra 22 meter


Brødrene Kjetil og Martin Roppestad strålende fornøyd med å være Oslos beste Ørnlag

Trener Røed hadde all grunn til å være fornøyd med annen omgang

 

GOD TILSKUERSTØTTE: (f.v.) Mari, Lise, Guro, Miriam, Haddi og Ragnhild

 

Simen Gleditsch er glad i å sparke fotball

 
Neste kamp
Clean sheets