SURT TAP I TOPPOPPGJØRET

Ørn Kristiania gjorde en av årets beste kamper og var det førende laget

i 70 minutter i toppkampen mot Nordby mandag.

Men et hardtarbeidende, godt Nordby-lag hadde marginene på sin side og

stakk av med seieren etter to scoringer de siste ti minuttene.

JØRGEN "BENZEMA" HANSEN

Tross bittert nederlag var det mange lyspunkter å plukke fra mandagens seriekamp. Ørn Kristiania gjør en knallsterk match, og slipper Nordby sjelden til farligheter.

De første ti minuttene holder hjemmelaget mye i ballen. Ørn ligger organisert, flinke på sideforskyvinger, og farlige på kontringer.

Hansen og Ørn kom fløy høyt etter scoring, men landet raskt.

Etter dette tar de brune over ballen og føringa i kampen. Etter flere gode muligheter, bl.a. fra Fredrik Schjerve i vant driv på venstrekanten, er det duket for en kandidat til årets mål.

Brun corner, blir slått inn fra Eskil Egge, til Jørgen Hansen, som legger til rette på ett touch og banker ballen i nettaket fra skrå vinkel.

Et kremmerhus, som minnet veldig om Frankrikes Karim Benzemas scoring mot Honduras noen dager tilbake.

RASKT NED PÅ JORDA

En fortjent 0-1-ledelse til de brune, skulle ikke holde lenge. Ikke lenger enn fem minutter, var Ørnen i paradis.

Nordby kommer rundt på høyrekanten og legger inn foran kassa, hvor Ørn ikke er tett nok i markeringa. Headingen fra Nordby-spilleren blir reddet av keeper Hafnor, men returen setter en annen giftig luring inn til 1-1. Uavgjort står seg til pause.

SATSA PÅ SEIER - FIKK EN I BAKENDEN
I annen omgang er kampbildet mye av det samme. Ørn fører kampen og blir etterhvert utålmodige i jakten på ledermål. Dette gir rom for et kontringsfarlig Nordby med et par gode offensive kort på hånden. Ti minutter før slutt har Ørn sendt mye folk frem, på en overgang overlister Nordby Ørn-forsvaret og tar ledelsen 2-1. Etter dette legger Ørn om til tre bak for å pushe inn utligning.
Dette går dessverre gale veien og Nordby løper inn 3-1 tre minutter før full tid.

- UFLAKS

Uflaksen symboliseres godt ved at 3-1-scoringen kommer på det som ser ut som en klokkeklar offisde, på to Nordby-spillere. I tillegg blir Preus spilt flott alene gjennom på et løp som starter foran forsvaret når ballen blir spilt. Alene med keeper gjør han ingen feil, men det gjør dommeren - og annullerer målet for offside.

Med hovedtrener Røed på VM-tur til Brasil, var det assistent Aleksander Eriksen som ledet laget. Han var godt fornøyd med laget og setter mye av tapet på uflakskontoen.

- Jeg synes, helt ærlig vi leverer en veldig god match. Marginer gjør at vi ikke scorer på sjansene våre, og viljen til seier gjør at vi får mål i mot denne gangen. UFLAKS! Men vi skal ta med oss mye positivt.Ove Andreassen leverte en god kamp i midtforsvaret, tross tre baklengs

 

 

Nordby  -Ørn Kristiania: 3-1 (1-1)
Nordby kunstgress, 16.06.2014

Mål: 0-1 Jørgen Hansen

Gule kort: Jørgen Hansen

Ørns lag: K. Roppestad, Hafnor, M. Roppestad, Andreassen, Hauge, Ormseth, Karlsen Egge, Preus, Hansen, Solli, Gleditsch, Schjerve, Tofteberg, Vold, Prent

 

Stjerner:

2: Jørgen Hansen, Eskil Karlsen Egge

1: Ove S. Andreassen

 

7. DIVISJON, AVD 1:

 

Eskil Karlsen Egge var tilbake på banen etter mye skolejobb. Smilet er fra før kampen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flott redning av keeper Kjetil Roppestad

Simen Gleditsch leverte sterk innsats på vingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sondre med en stor sjanse til ledelse fra spiss vinkel

Rino Prent fightet på midten som vanlig

 
Neste kamp
Clean sheets