- I DAG FØLTE JEG MEG RASK

Fredrik Schjerve stod for to av Ørns mål da de slo Korsvoll 5-3 torsdag.

 

MÅLSCORERNE: (f.v.) Schjerve, Karlsen Egge og SolliFORT EKEBERG: Teknikeren Schjerve endte til slutt på to scoringer, men det kunne vært mange flere. Spesielt de første 20 minuttene må ha vært en svimmel dag på jobben for et vaklende Korsvoll-forsvar.

Da Schjerve skar gjentatte ganger inn fra sin venstreside, med ballen klistra til foten, var det bare en god keeper som forhindra flere baller i nettet.

- Det fungerte bra i dag. Jeg følte meg rask, så enten var jeg det, eller så var forsvarerne trege, men jeg burde uansett scora enda flere, sier en herlig offensiv Schjerve etter en god kamp.

STRAFFEBOM
For seieren kunne utvilsomt vært større. I tillegg til en haug av sjanser brenner Schjerve også et straffespark etter selv å ha blitt felt i annen
omgang.

- Litt surt med den straffa, jeg velger å si at det var en god redning av keeperen, sier han med glimt i øyet.

KAPTEIN ESKIL “WATERBOY” KARLSEN EGGE
At kapteinen også er vannflaskebærer er kanskje ikke det vanligste
scenarioet i en fotballklubb, men når man er lagets yngste så følger det forpliktelser. INNSATS OG SJANSEBONANZA: Det manglet ikke på sjanser mot Korsvoll. Schjerve (t.v.) scoret to og Henriksen (over) leverte sin femte målgivende i år.

I fraværet av kaptein Skogum og visekaptein Andreassen var det
“waterboy” Eskil Karlsen Egge som tok kapteinsbindet. Etter overgangen fra Ørn Horten og 2.divisjon, ble han ønsket velkommen med åpne armer av “juniorgutta” Hauge og Bommen.  Vannflaskene ble overrakt under en uhøytidelig seremoni bak lukkede dører.

Mannen med et humør ala svigermors drøm utenfor banen, viser ingen nåde eller kjære mor, når dommeren blåser i gang og Ørn spiller.

Mot Korsvoll var han igjen viktig, og stod for to av Ørns scoringer. Straffen som ga Ørn 3-1 etter pause var
spesielt viktig og ga Ørn et godt pusterom.

Da hadde Morten Solli og Fredrik Schjerve sikret Ørn 2-1-ledelse til pause i en førsteomgang som Ørn
dominerte. Med Eirik Henriksen og nevnte Schjerve som servitører. Karlsen Egge og Schjerve noterte seg for to nye scoringer som sikret Ørn seier 5-3 etter å ha gitt Korsvoll to trøstemål mot slutten.

- VIKTIG SEIER

Assistenttrener Aleksander N. Eriksen var til tider veldig fornøyd med spillet, men var først og fremst glad for tre poeng.
- Seieren i dag er veldig viktig. Vi manglet en del folk, og må hente inn spillere som ikke kjenner vår spillestil like godt. Det fungerer likevel fint, takket være solid innsats.

- Jeg synes vi kunne vært enda flinkere på å utnytte rom ved å vri spillet oftere, men alt i alt, en god kamp av gutta, avslutter en fornøyd Eriksen.

COMEBACK MED SEIERTILBAKE I BRUNT: Alexander Solum (i midten) var med på å stifte Ørn Kristiania og var også Ørns kaptein i debutsesongen. Mandag stilte han opp og ryddet unna i Ørn-forsvaret
Med Eriksen og Skogum ute med brudd, Schanke
Andreassen med strekk og Bommen på jobb, så Ørn seg nødt til å hente inn en gammel kjenning på stopperplass. Alexander Solum har ikke rørt en ball siden januar, men den tidligere Krish-kapteinen var ikke vond å be da han ble spurt om et comeback.

- Jeg skal egentlig løpe maraton til helga, så jeg burde vel holdt meg i ro, men når Ørn Kristiania ringer, må man jo stille, sier Solum.

Han gjorde en god figur og sammen med Adis Jakupovic og den tidligere Ørn Horten-spilleren Eirik Riisnæs var de nyttige forsterkninger på et litt skadeskutt
Kristiania-mannskap. En ny lagseier og Ørn er tilbake på vinnersporet etter tapet mot Nordby tidligere i uka.

 

ØRNS BESTEMANN: Poteten Patrick Hauge tok plassen i midtforsvaret med Solum og var Ørns bestemann mot Korsvoll. Sterk i lufta, trygg langs bakken og hadde god kontroll på angriperne.Ørn Kristiania - Korsvoll 3: 5-3  ( 2-1)

Ekeberg, torsdag 18.06.14, 3 tilskuere

Ørns mål: Schjerve 2, Karlsen Egge 2, Solli 1

 

Stjerner:

2: Patrick Hauge

1: Fredrik Schjerve, Eskil Karlsen Egge


Ørns lag: C. Hafnor, K. Roppestad, M. Roppestad, Solum, Hauge, Ormseth, Prent, Egge (k), Solli, Preus, Henriksen, Schjerve, Jakupovic,

 

7. DIV AVD 1

GOD KORSVOLL-KEEPER: Korsvolls keeper var kraftig av vekst, og så kanskje ikke ut som en tiger på streken. Men han reddet Korsvoll fra et større nederlag, her avverger han en Ørn-corner.

UFORUTSIGBARE PREUS: Jørgen Preus, ser kanskje ikke ut som en slepen tekniker med sine lange bein, men han frustrerer motspillere gang på gang. Mot Korsvoll skaffet han bl.a. straffe.

 

 
Neste kamp
Clean sheets