MÅLKALAS PÅ EKEBERG

Ørn Kristiania scoret fire mål, for andre kamp på rad, men det holdt bare til ett poeng mot Setra FK på Ekeberg.

 

Fredrik Schjerve med ny god kamp og målgivendeBruntrøyene ga fra seg en 2-0-ledelse da et hardtkjempende Setra kom tilbake to ganger i en sjanserik og underholdende batalje.

SOLLI PÅ “LEO-LØP”
Ørn tar kontrollen fra start og styrer mye av spillet langs bakken. Gode baller blir slått mot Magnus Garden i bakrom og Fredrik Schjerve snurrer rundt med forsvarere fra sin ving. Etter 20 minutter går Garden på et godt løp på venstre. Han drar av to mann og slår et knallhardt innlegg inn foran kassa. Der kommer Morten Solli på et sugende Leo-løp fra egen banehalvdel og bredsider ballen i mål. Flott scoring og fortjent ledelse til Ørn. Rett etter dette blir Jørgen Hansen spilt gjennom og felt. Hansen tar selv straffesparket og setter ballen til slutt iskaldt til høyre for keeper, etter å ha tatt straffen for andre gang.

- DE SCORER PÅ ALT

Trener Odd Martin Røed stod på sidelinja og fikk se et offensivt slagkraftig Ørn-lag som produserte mange sjanser, men manglet
marginer. På den annen side var Setra dødelig effektive på sine sjanser kampen igjennom.

- Jeg er selvfølgelig litt skuffa over at vi tar kun ett poeng i dag. Spesielt når vi skaper så mye godt spill forover. Jeg teller seks sjanser til Setra, og de scorer på fire av de. All honnør til de for effektivitet, men når man er brun, føles det jo litt urettferdig, sier Røed. Jørgen Preus scoret igjen, etter et godt innhopp

Jørgen Preus var ute mot Grüner 2 i første høstkamp og viste nok en gang lovende takter mot Setra. Hans slepne teknikk og evne til å plassere  seg riktig, gjorde at han kom til mange gode innlegg fra sin kant. Etter mye klabb og babb i feltet er det nettopp Preus som dukker opp og setter inn 3-2 til bruntrøyene som blir pauseresultatet.

 

SJANSEMARATON: Magnus Garden scoret. Her rager han høyest på et godt innlegg.BRUN ANDREOMGANG
I andre omgang er det Ørn som styrer i store deler. Derfor er det også svært uheldig at Setra får utligne til 3-3 og deretter gå opp til 4-3 på to utagbare knallskudd. Heldigvis for bruntrøyene er ikke Fredrik Schjerve ferdig med å herje på kanten. Han kjipper ballen over en utrusende keeper, rett til måljeger Magnus Garden som setter inn Ørns utligning til 4-4 som ble sluttresultatet, tross sterkt Ørn-press i sluttminuttene.

POSITIV KAPTEIN
Kaptein Skogum var tilbake på banen etter benbrudd
Selv om alle sjansene ikke satt, så gikk to av de andre kampene i avdelinga i Ørns favør. Både serieleder Nordby og Bislett avga poeng i sine kamper. Assistkonge Fredrik Schjerve oppsummerte det klokkerent, dog noe sarkastisk etter at dommeren blåste av:
- Jaja, gutta. Da er vi ett poeng nærmere opprykk da!

Ørns poengfangst i høst har startet litt trått, men kaptein Morten Skogum, som .var tilbake på banen mot Setra etter benbrudd, synes det er moro i Krish om dagen.
- Jeg synes det er gøy å se at vi får til så mye godt spill. Og at vi har en stor spillerstall hvor alle har forskjellige kvaliteter vi har bruk for. Det at vi ikke vinner i dag handler mer om tilfeldigheter enn dyktighet og innsats og det er lovende, sier mitdbanekjempen.

MØTER FRIGG PÅ MARIENLYST KUNSTGRESS

Neste runde spilles førstkommende mandag mot Frigg 3, som ligger på plassen bak Ørn Kristiania. Vestkantgutta kommer proppfulle av selvtillit fra en 4-2-seier mot serieleder Nordby. Ørn har historien på sin side og står med to 4-1-seire på de to siste oppgjørene lagene imellom.  Trener Røed gleder seg til kunstdekke.  - Vi har helt klart et lag som kommer best til sin rett på kunstgress. Jeg har god tro på at vi skal styre spillet mot Frigg. I tillegg har vi jo et lite mentalt overtak, sier Røed.

 

ØRN KRISTIANIA - SETRA FK: 4-4 (3-2)
Ekeberg, mandag 11.08.14

Mål: 1-0 Morten Solli, 2-0 Jørgen Hansen (str), 3-2 Jørgen Preus, 4-4 Magnus Garden

Gule kort: Skogum, Garden, fire til Setra
Rødt kort: Ett til Setra

Ørns lag: Hafnor, K. Roppestad, Gleditsch, M. Roppestad, Andreassen, Bommen, Eriksen, Ormseth, Hansen, Skogum, Egge, Preus, Schjerve,  Solli,

2 stjerner: Jørgen Hansen
1 stjerne: Magnus Garden, Fredrik Schjerve, Jørgen Preus, Eskil K. Egge, Morten Skogum

 

(f.v) Aleksander Eriksen, Simen Gleditsch, Jørgen Hansen

Ørns Martin Roppestad (nr 16) følger nøye med på en av mange brune muligheter

 

 
Neste kamp
Clean sheets