- DET SKAL BLI BRA DET HER!

DÆLENENGA: Selv om det ble hattrick på Eldar i comebacket fra start,

tapte Ørn mot Grüner, men tremålsscoreren er offensiv.

Duellstyrke og godt pasningsspill, var nøkkelordene trener Odd Martin Røed trakk fram før mandagens viktige kamp mot Grüner 2. De brune har de siste årene startet høstsesongen under pari, og mot Grünerløkka-gutta ble den litt kjedelige tradisjonen opprettholdt.

- VI SOVER FRA START Duellspillet var svakt fra start av for Ørn. Men kom seg utover kampen. Her ved Schjerve.
Nettopp duellstyrke og pasningsspillet var der de brune sviktet fra start av i kampen. Allerede etter tre minutter tok Grüner ledelsen på en feilpasning og når duellspillet svikter etter ti minutter dobler de ledelsen. Trener Røed var skuffet over den dårlige starten.

- I dag er Grüner virkelig på hugget fra start og vi sover litt. De scorer på sine to første sjanser. To flotte mål, som jeg synes vi burde avverget, sier han.

- EI BØTTE ISKALDT VANN I ANSIKTET

Selv om det var nok av ting å rette på etter mandagens kamp, må det kunne hevdes at bruntrøyene også til tider var uheldige. Rett etter Ørn reduserer til 2-1 ved Eldar, øker Grüner til 3-1. Det samme scenarioet finner sted etter Ørns neste scoring. Eldar setter inn sin andre scoring og Ørn har lyktes i å etablere til tider godt angrepsspill langs bakken. Så er Grüner på ferde igjen og øker nok en gang sin ledelse til 4-2 bare minutter etterpå.

- Selv om vi kan gjøre ting annerledes, synes jeg vi er litt uheldige i dag også. 3-1 og 4-2-måla til Grüner kommer midt i en god Ørn-periode, men vi må være mer våkne hele veien. I dag tar jeg min del av ansvaret for at vi ikke blir enige om presshøyde i forkant, sier Røed.

 

OFFENSIV TREMÅLSSCORER TILBAKE I FORM: Tre scoringer i comebacket fra start lover godt for lynraske Eldar
Med tre mål og glimt av den livsfarlige Eldar vi så i fjoråret, hang ikke hurtigtoget lenge med hodet etter kampen. Mens lagkameratene deppet over tapet og en dårlig start på høsten så Eldar annerledes på det.

- Dette skal vi ta. Vi skal rykke opp uansett. Her har vi masse vi kan bygge videre på. Når vi får samspilt alle enda mer, skal vi bli umulige å slå, sier en herlig offensiv Eldar.

FLOTT RAMME
Det var ingenting å si på baneforhold eller publikum i mandagens kamp. Matchen ble spilt på ærverdige Dælenenga stadion. Den gamle skøytearenaen ligger midt i hjertet av Grünerløkka og Grüner hadde en ivrig og selvironisk heiagjeng på tribunen. 40 supportere sangt taktfast heiasanger kampen gjennom. Midtveis rettet de fokus på Ørns forhåndsmeldte målscorere Magnus Garden og Eldar og sang, “Hvor er Eldar og Garden?” .

Da så Eldar svarte med tre scoringer, var de raske til å synge: “Eldar har våkna, Eldar har vååååååååkna”.
Tapet til tross, det er alltid moro å spille fotball med god atmosfære.SLET MOT GAMLEKLUBBEN: Jørgen Hansen har tidligere spilt for Grüners førstelag.

SETRA PÅ FORT EKEBERG
Førstkommende mandag skal æren gjenvinnes da Setra kommer på besøk til Fort Ekeberg, hvor Ørn er ubeseiret i år. Umiddelbart etter kampen startet trenerteamet Røed og Eriksen planleggingen av hvordan den kampen skal gå i Ørns favør.
- Vi skal gå ut med høyt press og stresse Setra. Vi har hjemmebane, men det er viktig at vi flytter beina hele veien, og ikke bare blir stående der oppe, avslutter Røed.

GRÜNER 2 - ØRN KRISTIANIA:  6-4 (4-2)

Dælenenga kunstgress, mandag 04.08.14, 43 tilskuere

Mål: Eldar 3, Hansen 1.

Ørns lag: K. Roppestad, Gleditsch, M. Roppestad, Bommen, Eriksen, Ormseth, Hansen, Prent Egge, Henriksen, Schjerve,  Solli, Garden, Garibzadeh,

2 stjerner: Eldar Garibzadeh
1 stjerne: Jørgen Hansen

 

Raymond Bommen og Ørn-forsvaret hadde en hektisk dag på jobben mot Grüner

 
Neste kamp
Clean sheets